Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ?

Η απαντηση ειναι μια...ΝΑΙ!!!!!! Πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι ο νεανικος διαβητης δεν ειναι κατι σοβαρο εκτος κ αν δεν προσεχεις..!!!! Ειμαι 18 χρονων εχω ζαχαρο εδω κ 8 χρονια κ μπορω να πω χωρις φοβο αλλα με πολυ παθος οτι η ζωη μου ειναι φυσιολογικοτατη....με καθε εννοια!!!!
Μπορουμε να δουμε τον διαβητη ως κατι καλο στην ζωη μας ,κατι σαν αναγκαιο κακο κ καλο τις περισσοτερες φορες..Με αυτο εννοοω τα εξης...Προσεχουμε την διατροφη μας με αποτελεσμα το σωμα μας να βρισκεται σε καλη φυσικη κατασταση..κ να νιωθουμε εμεις καλα...καθως κ οι αιματολογικες μας εξετασεις που ειναι εξετασεις ρουτινας αλλα μας βοηθουν στην σωστη λειτουργια του οργανισμου μας.
Επισης αν το σκεφτειτε κ θα δειτε οτι εχω δικιο θα δειτε οτι ο διαβητης μας αποτρεπει απο διαφορα εθιστικα πραγματα π.χ καπνισμα κ αλκοολ....ΟΧΙ οτι απαγορευονται απλα δεν θελουμε να επιβαρυνουν επιπλεον τον οργανισμο μας...ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ που ελεγαν κ οι αρχαιοι ! κατι ηξεραν δεν νομιζετε???
Επομενως με τον διαβητη αλλαζει η ζωη μας προς ποια κατευθυνση????? για μενα προς το καλυτερο..προσεχω τον εαυτο μου ,ζω μαζι του κ απολαμβανω την καθε στιγμη...
Ας λεμε ομως κ τα ασχημα που σιγα σιγα ομως γινονται κ αυτα μερος της ζωης μας...ενα απο τα ασχημα που εχει ο διαβητης ειναι η λεγομενη υπογλυκαιμια καθως κ τα σκαμπανεβασματα των επιπεδων του ζαχαρου!!!
Μπορω να πω οτι αυτα καπως μπορουν να σε κρατησουν μακρυα απο καποιες δραστηριοτητες...ΑΛΛΑ γιατι να αφησεις το ζαχαρο σου να πεσει???γιατι να φτασεις σε αυτο το σημειο κ να χασεις κατι που μπορει να ειναι σημαντικο για σενα???? π.χ καποια δραστηριοτητα..
ΓΙΑΤΙ???? ειναι γενικα αποδεκτο οτι οταν ενας οργανισμος που πασχει απο διαβητη και συνεχομενες υπογλυκαιμιες ,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα δεν αντιλαμβανεται την πτωση του ζαχαρου με αποτελεσμα να διακυνδινευει την ιδια του την ζωη...
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ,ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ....Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΛΑΚΟΥΒΕΣ....ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου